Added contact to garage zone now contacts beep individually but won't activate ?

Have a question or want to start a discussion? Post it! No Registration Necessary.  Now with pictures!

Threaded View
I installed a new garage at my house with 2windows and 2 doors. Ran a 2 wire
back to the panel. I series the loop in with my existing garage loop. Opened
each window and each door individualy and the key pad beeped each time. But when
I set the alarm either garage would not set off the alarm?
Do I need to reprogram that zone?why doesn't it activate the alarm? I took the
new loop off and put it back to the way it was and it still doesn't activate the
alarm.

Re: Added contact to garage zone now contacts beep individually but won't activate ?
"Jeff"  wrote in message  

I installed a new garage at my house with 2windows and 2 doors. Ran a 2 wire
back to the panel. I series the loop in with my existing garage loop. Opened
each window and each door individualy and the key pad beeped each time. But
when I set the alarm either garage would not set off the alarm?
Do I need to reprogram that zone?why doesn't it activate the alarm? I took  
the
new loop off and put it back to the way it was and it still doesn't activate
the alarm.

--  
posted via
http://forums.cabling-design.com/security-physical/added-contact-to-garage-zone-now-contacts-beep-individually-63869-.htm
using  Cabling-Design's Web, RSS and Social Media Interface to
alt.security.alarms and other  telecom  groups



Did you add the new sensors in parallel  or series with the old loops  
sensors?
RTS  


---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
http://www.avast.com


Site Timeline